Over Jeannet Zwinkels

Jóuw kleur, Jóuw Stijl, Jíj!​

Hallo, ik ben Jeannet en al zo lang ik me kan herinneren gefascineerd door alles wat met make-up, kleding en haar te maken heeft.

Het begon al bij het spelen met mijn barbiepoppen. Uren kon ik hier mee bezig zijn en zat in extase te kijken naar de prachtige kleding die ze aan hadden.

Op dezelfde manier kon ik eindeloos kijken naar de make-up van filmsterren uit die tijd. Die prachtig opgemaakte ogen, dat wilde ik ook! Zo zat ik vaak voor de spiegel om dit te leren.

Ademloos kon ik kijken naar mensen die er mooi uitzagen of iets speciaals hadden; in kleding, haar of make-up. Dit is iets waar ik mezelf nog steeds op betrap, maar kan er niets aan doen. Mensen en hun uiterlijk hebben gewoon een magische aantrekkingskracht op me!

Hoe het allemaal begon​

In 1997 ben ik officieel begonnen met mijn eigen bedrijf onder de naam Look and Like. Hier heb ik ontzettend veel mensen langs zien komen en nog mooier kunnen maken. Maar iedereen groeit in zijn leven en gaat weer een nieuwe fase in of uitdaging aan.

Zo voelde dat ook voor mij waardoor ik besloot om onder een nieuwe naam verder te gaan. Namelijk mijn eigen naam, want niets vertegenwoordigd beter wat ik kan en doe dan, juist: ikzelf Jeannet Zwinkels.

Er is niets mooier dan jíj!

Mijn doel is om je te laten zien en voelen dat ook jíj mooi bent.
Ik help je jouw positieve kanten te benadrukken zodat je met meer zelfvertrouwen die dingen kan doen waar jíj goed in bent.

Maar… ik doe dit niet zomaar voor iedereen. Ik doe dit voor mensen die vinden dat ze het waard zijn en er dus ook écht iets mee gaan doen.

Voor iedereen die een gedegen advies wil waar je ook op de lange termijn iets aan hebt, waarbij je echt geholpen wordt om datgene te verbeteren wat je graag, of al zo lang, wilt.

Die ook weet wat het belang kan zijn van een goede uitstraling, zakelijk of privé. Die gaat voor het beste resultaat, door haar uiterlijk met haar mee te laten groeien, in haar kleuren en haar stijl. Wat is er mooier dan dat!